Lør. 12. okt
Sted: Nannestad Bygdemuseum
Beskrivelse: Slaget ved Låke den 9. mars 1240 - vårbelgene mot birkebeinerne - slaget over den islagte elva Leira, på Leirneset og gården Låke. Kampene foregikk under forhold beskrevet som dyp sne og snødrev.
Velkommen til å se Middelalderutstillingen i Nannestad Bygdemuseum. Merk. Dato og klokkeslett.

Man. 14. okt
Sted: Nannestad Bygdemuseum
Beskrivelse: Middelalderutstilling. Slaget på Låke. Smie og snekkerverksted. Tekstiler. Smakebiter av middelaldermat. Utstilling av klær og effekter fra Limaspillet. Utstillinga står til og med 9.november.

Tor. 17. okt
Beskrivelse:

Du få hjelp til å komme i gang med å finne dine røtter.

Er du litt dreven, men står fast, har vi to drevne karer i gruppa.

Villy Ruud og Ole Johan Røtterud.

Har du bilder du vil ha tydet (Nannestad området), ta dem med. Kanskje det blir en løsning.

Vell møtt

Lør. 19. okt

Tor. 24. okt
Beskrivelse:

Tema: Nannestad Kommunes delplan for kulturminner, Kulturkontoret presenterer planen.

Lør. 26. okt

Tor. 31. okt
Beskrivelse:

Du få hjelp til å komme i gang med å finne dine røtter.

Er du litt dreven, men står fast, har vi to drevne karer i gruppa.

Villy Ruud og Ole Johan Røtterud.

Vell møtt

Lør. 2. nov

Man. 4. nov

Gudrun Larsen og Jon Tefre

Musikalsk møte på Nygårdstoppen 1983

Merk klokkeslettene: kl. 11:00 og 18:30

Lør. 9. nov

Tor. 14. nov
Sted: Nannestad Bygdemuseum
Beskrivelse: Jul på Grindaker. Utstilling, aktiviteter.

Tor. 21. nov

Nannestad allmenningene - Vi besøker Allmenningsdrift Romerike

Allmenningsbestyrer Espen Asakskogen forteller om Nannestadallmenningene.

Man. 2. des

Ingeborg og Harald Oppegård, Livet på Jelleberg i Maura